25%

AGNA — Fermentuotos Morkų Sultys Gerųjų Bakterijų Koncentratas

7,5015,00

Agna – tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos morkų sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų (virš 10⁹ KSV/g). Rekomenduojama vartoti apie 50 ml valgio metu arba pagal asmeninį poreikį. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Šios sultys yra turtingos provitaminu A (40 % RPN) ir kaliu (12,5 % RPN). Iš fermentuotų morkų organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Beta-karotenas yra provitaminas A, kuris padeda palaikyti normalią geležies apykaitą, odos ir gleivinių būklę, regėjimą, imuninę sistemą bei ląstelių specializaciją.

Produkto kodas: MA750 Kategorija:

Morkų sultys ir gerosiosios bakterijos viename gėrime

 

Gilios fermentacijos morkų sultys yra prisotintos gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotos, koncentruotos, veganiškos, be GMO ir laktozės.

Jeigu mėgstate natūralius morkų gėrimus, „Agna“ su morkomis taps jūsų nauju atradimu. Švelniai saldus skonis su subtiliu rūgštumo prieskoniu yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniam vartojimui, tiek gurmaniškiems eksperimentams.

Naudojant patiekaluose arba vartojant neskiestą, šis produktas suteikia unikalų skonio akcentą – puikiai dera su salotomis ar kitais mėgstamais patiekalais. Intensyvumą lengva reguliuoti pagal norimą kiekį, todėl jis tinka įvairiems skonių deriniams.

agna-klaustukas

Kaip vartoti?

Rekomenduojame vartoti apie 50 ml per dieną, tačiau kiekį galima koreguoti pagal asmeninį poreikį. Jei gėrimas pasirodytų per rūgštus, patariame praskiesti vandeniu iki pageidaujamo skonio ir vartoti valgio metu ar po jo.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastos morkų sultys, todėl nepadauginkite.

Rekomenduojame neskiestą produktą pagal skonį dėti į patiekalus, tokius kaip daržovės, salotos, košės ar vaisių desertai. Norint išsaugoti gerąsias bakterijas, svarbu produktą dėti tik į maistą, kuris yra atvėsęs iki ne aukštesnės nei 40 °C temperatūros.

Sudedamosios dalys:

100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos morkų sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei,  Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

agna-buteliukas

Grynasis kiekis: 750 / 330ml

Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 100/ 24, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,02, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,6/ 1,3, baltymų, g – 0,9, druska, g  – 0,13. Kalis >250mg (12.5% RPN), Beta-karotenas (kaip retinolio ekvivalentas) > 320 µg (40% RPN).

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Agna“ – reiškia „energija“. Šis gerųjų bakterijų prisotintas gėrimas yra gaminamas iš morkų.

Išbandykite šios linijos produktus ir stebėkite savo kūną, kaip jaučiatės, ar esate gyvybingesni, tvirtesni, laimingesni? Pasidalinkite savo įspūdžiais su mumis ir draugais, įvertinkite „Agną“ atsiliepimų skiltyje.

Daugiau naudingos informacijos apie „Agną“ ir kitos linijos produktus skaitykite čia.

Jeigu norite praturtinti ne tik savo, bet ir savo vaikų mitybą, patiems mažiausiems galime pasiūlyti jų itin mėgstamus medaus arba medaus su imbieru ir ciberžole skonių probiotinius gėrimus iš serijos „Gyva“.

BioAgna Lietuvoje gamina gilios fermentacijos koncentruotus gėrimus, kuriuose klesti aktyvios, t.y. neužmigdytos gerosios bakterijos. Tai reiškia, kad bakterijos, patekusios į organizmą ima veikti iškart, joms nereikia papildomo laiko atsibusti.

Gamintojas: MB Bioagna, Kadagio g. 12, Švenčionių raj., Lietuva. [email protected], www.bioagna.com

BioAgnos istoriją skaitykite čia.

Tūris

0,75L, 0,33L

Tara

Plastikas

Tyrimai

Tyrimų protokolo nuotrauka Tyrimų protokolo nuotrauka Tyrimų protokolo nuotrauka
';