Fermentuotas Serbentų gėrimas, prisotintas gerosiomis bakterijomis ir fermentais
Fermentuotas serbentų gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas be GMO ir laktozės.
Šį gėrimą lengva įsimylėti nuo pirmo šaukšto. Gerųjų bakterijų gaminamų rūgščių skonį
puikiai papildo juodųjų serbentų skonis. Koncentruoto gėrimo šaukštas tobulai tinka šviežių daržovių salotoms, sriuboms, troškiniams pagardinti vietoje citrinos sulčių.
Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.
Kaip vartoti?
Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.
Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15ml) koncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.
Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.
Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.
Sudedamosios dalys:
nepasterizuotos serbentų sultys 15% ir avižų raugas (geriamas vanduo, avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis) .
Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.
Grynasis kiekis: 330 ml
Maistingumas 100 g produkto energinė vertė, kJ/kcal – 162/ 39, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,34/0,1, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 8/ 4, baltymų, g – 0.68g, druska, g 0,95.
Laikymas
Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve užsukus.
Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.
Gamintojas: MB Bioagna, Kadagio g. 12, Švenčionių raj., Lietuva. info@bioagna.com, www.bioagna.com
BioAgnos istoriją skaitykite čia.