25%

Fermentuotas Avižų Gėrimas 330 ml

5,00 3,75

Fermentuotas avižų gėrimas  – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.

Produkto kodas: A330 Kategorija:

Klasikinis fermentuotas avižų gėrimas

fermentuotas avižų gėrimas yra prisotintas gerosiomis bakterijomis, fermentais, organinėmis rūgštimis, nepasterizuotas, koncentruotas, veganiškas, be GMO ir laktozės.

Avizu probiotikai

Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

Kaip varoti probiotini gerima

Kaip vartoti?

Pavartyti icon

Prieš naudojimą buteliuką pavartyti.

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą ( 15ml) koncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.

gerosios bakterijos sauktukas

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.

Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.

Avizu probiotinis gerimas
Sudedamosios dalys:

Geriamas vanduo, avižiniai dribsniai iki 15%, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

Gerosios bakterijos buteliukas

Grynasis kiekis: 330 ml

Maistingumas 100 g produkto energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,2/0,04, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 4,5/ 0,05, baltymų, g – 0,82, druska, g – 0,6.

Probiotinio gerimo laikymas

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Gamintojas: MB Bioagna, Kadagio g. 12, Švenčionių raj., Lietuva. info@bioagna.com, www.bioagna.com

BioAgnos istoriją skaitykite čia.

Tūris

0,33L

Tara

Plastikas

';