25%

AGNA- Fermentuotos Burokėlių Sultys 330 ml

8,50 6,38

Agna- tai ne paprastos raugintos sultys. Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų ( virš 10 devintame KSV/g), kurių dienos norma iki 50ml. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Geriant rekomenduojame skiesti. Iš fermentuotų burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai.

Produkto kodas: B330 Kategorija:

Burokėlių sultys ir gerosiosios bakterijos viename gėrime

 

Gilios fermentacijos burokėlių sultys yra prisotintos gerosiomis bakterijomis, fermentais, vertingomis organinėmis rūgštimis, nepasterizuotos, koncentruotos, veganiškos, be GMO ir laktozės.

Jeigu burokėlių sultys su citrina yra jūsų mėgstamas gėrimas, tuomet jums patiks ir „Agna“.

Užpilant ant maisto ar praskiedus vandeniu, jausis rūgštumas, kurio stiprumas priklauso nuo panaudoto produkto kiekio.

agna-klaustukas

Kaip vartoti?

Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įpratus vartoti po 3 valgomus šaukštus, t.y. 45-50 ml AGNA per dieną, skiedžiant pagal skonį.

Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastos burokėlių sultys, todėl nepadauginkite.

Rekomenduojame neskiestą produktą pagal skonį (v.šaukštą) dėti į patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus).

Sudedamosios dalys:

100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos burokėlių sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei,  Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).

Geriausios iki: žiūrėti ant pakuotės.

agna-buteliukas

Grynasis kiekis: 330 ml

Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 109/ 26, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,025, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,3/ 1,2, baltymų, g – 1,0, druska, g  – 0,36.

Laikymas

Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve  užsukus.

Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.

Agna“ – reiškia „energija“. Šis gerųjų bakterijų prisotintas gėrimas yra gaminamas iš burokėlių.

Išbandykite šios linijos produktus ir stebėkite savo kūną, kaip jaučiatės, ar esate gyvybingesni, tvirtesni, laimingesni? Pasidalinkite savo įspūdžiais su mumis ir draugais, įvertinkite „Agną“ atsiliepimų skiltyje.

Daugiau naudingos informacijos apie „Agną“ ir kitos linijos produktus skaitykite čia.

Jeigu norite praturtinti ne tik savo, bet ir savo vaikų mitybą, patiems mažiausiems galime pasiūlyti jų itin mėgstamus medaus arba medaus su imbieru ir ciberžole skonių probiotinius gėrimus iš serijos „Gyva“.

BioAgna Lietuvoje gamina gilios fermentacijos koncentruotus gėrimus, kuriuose klesti aktyvios, t.y. neužmigdytos gerosios bakterijos. Tai reiškia, kad bakterijos, patekusios į organizmą ima veikti iškart, joms nereikia papildomo laiko atsibusti.

Gamintojas: MB Bioagna, Kadagio g. 12, Švenčionių raj., Lietuva. info@bioagna.com, www.bioagna.com

BioAgnos istoriją skaitykite čia.

Tūris

0,33L

Tara

Plastikas

';